Driedubbele beglazing, Triple glas

Driedubbele beglazing / Triple glas

Driedubbel glas bestaat uit 3 enkele glazen, met daartussen droge stilstaande lucht of gas. Door de extra glasplaat wordt de warmtestoring tegengegaan, wat het warmteverlies kleiner maakt. Het isolerende gas in de tussenruimtes zorgt ervoor dat de isolatie nog beter is dan wanneer de tussenruimtes vacuüm zouden zijn. Triple glas heeft een U-waarde varierend van < 0,5 tot 0,7, afhankelijk van de spouwbreedte.

Naast het isolerende effect heeft het ook een hogere geluidswerende functie dan gewoon dubbel glas. In de nieuwbouw wordt om onderstaande voordelen steeds vaker gebruik gemaakt van driedubbel glas. Maar ook in een bestaande woning kan het zinvol zijn de beglazing te vervangen voor triple glas.

Wij informeren je graagm of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen driedubbele beglazing:

  •  Uitstekende isolatie
  •  Vermindert de stookkosten
  •  Hoog comfort (warme oppervlakte, geen luchtstromen)
  •  Optimale zonne-energie-input
  •  Hoge licht doorlating voor natuurlijk licht in de woonkamer
  •  Visueel is er geen verschil met dubbele beglazing
  •  Zeer goede geluidsisolatie

Waarom driedubbele beglazing laten plaatsen door Lensen Schilder & Glasservice?

Bij het plaatsen van driedubbele beglazing dien je rekening te houden met dat de kozijnen en ramen aangepast moeten worden. Dit in verband met het gewicht van het glas en de dikte van het totale pakket (sponningdiepte). Glaszetten is een specialistisch vak, wat niet elke schilder ‘erbij ’ kan doen. De glaszetters van Lensen Schilder & Glasservice hebben gespecialiseerde kennis in het plaatsen van verschillende soorten glas en houden zich ook alleen bezig met het plaatsen van glas. 

Werkgebied

Het werkgebied van Lensen Schilder & Glasservice bevindt zich voornamelijk in de driehoek Steenwijk, Hoogeveen, Zwolle en omstreken. Projectmatig werken we in Midden- en Noord-Nederland.

Neem contact met ons op
  • Uitvoering: 02-09-2017

Bekijk meer foto's van "Driedubbele beglazing / Triple glas"

Er is geen extra fotoalbum toegevoegd aan dit project