Glaszetter voor al uw beglazing

Wilt u een forse besparing op uw energierekening?

Is uw woning ouder dan 20 jaar en wilt u ook een forse besparing op de energierekening? Overweeg dan HR++ beglazing. Dit type beglazing is extra geluidsisolerend, geeft waardeverhoging van u woning en zorgt voor een verbetering van het energielabel.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

De glaszetter voor al uw beglazing

Lensen Schilder & Glasservice levert oplossingen voor al uw beglazing. Ramen vervangen in de huidige woning, of nieuwe ramen plaatsen in een nieuwbouwproject? Als glaszetbedrijf staan wij vooral bekend om onze kwaliteit. Vanwege de diversiteit aan materialen en toepassingsmogelijkheden zetten wij gespecialiseerde glaszetters in. Vakmensen die een perfecte uitvoering nastreven bij levering en het aanbrengen van de verschillende soorten beglazing als mat, blank, gefigureerd of facetgeslepen glas.

 

Enkele beglazing   HR++ beglazing   Triple beglazing
Enkele beglazing
 
HR++ beglazing
 
Driedubbele beglazing

 

Specialist in elk type beglazing

Naast dubbel glas leveren wij meerdere soorten beglazing. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Veiligheidsglas
  • Brandwerend glas
  • Inbraakwerend glas
  • Geluidswerend glas

Daarnaast zijn wij expert in het plaatsen van hardglazen deuren, tafelbladen, ventilatieroosters, suskasten en het verwerken van authentieke houten roedes of loodstrippen kun je bij Lensen Schilder & Glasservice terecht.

Werkgebied van onze glaszetters

Het werkgebied van Lensen Schilder & Glasservice bevindt zich voornamelijk in de driehoek SteenwijkHoogeveenZwolle en omstreken. Projectmatig werken we in Midden- en Noord-Nederland.