Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van de woning. Niet alleen knapt een huis hier van op, het beschermt ook tegen tegen weersinvloeden. Lensen Schilders is de betrouwbare specialist met meer dan 20 jaar ervaring in buitenschilderwerk. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven, woningcoöperaties en overheden.

Bescherm uw materialen met goed schilderwerk

Om een woning of gebouw goed te onderhouden is het verstandig elke 5 jaar het onderhoudsschilderwerk van het object te laten beoordelen door gespecialiseerde buitenschilders. Met name blaasjes, loszittende verf en houtrot zijn een teken dat een woning of gebouw aan een schilderbeurt toe is.  

Kosten van buitenschilderwerk

De kosten van een buitenschilderwerk varieren per project of op basis van een onderhoudsplan. Lensen Schilder & Glasservice maakt heldere offertes zonder ingewikkelde specificaties en cijfers. U geeft precies aan wat er moet gebeuren en onze buitenschilder zorgt vervolgens voor een heldere offerte zonder verborgen letters. Omdat wij vooraf duidelijke afspraken maken weet iedereen tijdens de schilderklus waar hij aan toe is. Daarnaast geven wij een uitstekende garantie. Een garantie waar u op kunt vertrouwen en dat is mogelijk bij ons omdat we de beste kwaliteit leveren.

Misschien wist u dit nog niet, maar het buitenschilderwerk is als sinds 2009 ingedeeld in het lage btw tarief van 6%. Vooral voor de particuliere klanten is dit een forse besparing omdat de buitenschilder niet 21% btw rekent, maar slechts 6% op de factuur. Daarnaast zijn onze tarieven sowieso al scherp geprijst. We zouden bijna kunnen zeggen: voordeliger kan bijna niet. 

Voordelen van buitenschilderwerk

De woning (hout/gevel) wordt goed beschermd tegen weersinvloeden, houtrot en dergelijke.
De woning ziet er beter en verzorgder uit en stijgt hierdoor in waarde.

Werkwijze van Lensen Schilders & Glasservice

Bij buitenschilderwerk gaan wij gestructureerd te werk. Bij het werken op hoogte, gebruiken wij een steiger, en bij eventueel  slecht weer maken wij gebruik van afgesloten tenten. Alle loszittende en bladderende lagen worden verwijderd. Vervolgens wordt de te schilderen ondergrond goed ontvet en geschuurd. Dan kan er geschilderd worden. Daarvoor gebruiken wij topkwaliteit hoogglansverf. Als de schilders klaar zijn wordt alles opgeruimd en laten wij alles weer netjes achter.

Naast het reguliere schilderwerk kun je bij ons ook terecht voor restauratieschilderwerk en renovatieschilderwerk.

Werkgebied van onze schilders

Het werkgebied van Lensen Schilder & Glasservice bevindt zich voornamelijk in de driehoek Steenwijk, Hoogeveen, Zwolle en omstreken. Projectmatig werken we in Midden- en Noord-Nederland. Er wordt een goed voorbereid werkschema gehanteerd zodat de buitenschilder ruim te tijd kan nemen om kwaliteit te leveren. 

Offerte buitenschilderwerk aanvragen

De buitenschilder van Lensen Schilder & Glasservice maakt graag een offerte op maat voor u klaar. Neem contact met ons op door op onderstaande rode knop te klikken. U vult vervolgens uw contactgegevens in en omschrijft zo goed mogelijk wat voor buitenschilderwerk er gedaan moet worden (om hoeveel vierkante meter gaat het bijvoorbeeld en wat is de huidige staat van het te schilderen object). Eén van onze specialisten zal dan een heldere offerte voor u opstellen.

Daarom kiest u voor het schilderwerk van Lensen Schilder & Glasservice

  • Heldere offertes
  • Duidelijke afspraken
  • Buitenschilder met alle benodigde vakdiploma's
  • Uitstekende garantie
  • Een oplossing bij geschillen
  • Zowel schilderen, verven, sausen en spuitwerk;

 


Neem contact met ons op

Bekijk onderstaande werkzaamheden