Constructieschilderwerk

Constructieschilderwerk 

Het schilderen van stalen constructies, ook wel staalconservering genoemd, zoals bijvoorbeeld bruggen, viaducten, lichtmasten, draagconstructies en dergelijke noemen wij constructieschilderwerk. Wij maken hierbij gebruik van een hoogwaardige kwaliteit coating.

Bescherm uw materialen met goed schilderwerk

Door verschillende weersinvloeden is het bij staalconstructies van belang dat dit goed wordt onderhouden. Het op de juiste manier onderhouden met een goede kwaliteit coating zorgt ervoor dat de kosten laag blijven.

Voordelen constructieschilderwerk

De constructie wordt goed beschermd tegen weersinvloeden
Door gebruik van hoge kwaliteit coating blijven onderhoudskosten laag.

Werkwijze bij constructieschilderwerk

Bij constructieschilderwerk gaan wij gestructureerd te werk. Bij het werken op hoogte, gebruiken wij een steiger, of een boot (bij bijvoorbeeld bruggen) en eventueel bij slecht weer maken wij gebruik van afgesloten tenten. Vervolgens wordt de te schilderen ondergrond goed ontvet en geschuurd. Dan kan er geschilderd worden. Daarvoor maken wij gebruik van topkwaliteit coating. Als de schilders klaar zijn wordt alles opgeruimd en laten wij alles netjes achter.

Werkgebied

Het werkgebied van Lensen Schilder & Glasservice bevindt zich voornamelijk in de driehoek Steenwijk, Hoogeveen, Zwolle en omstreken. Projectmatig werken we in Midden- en Noord-Nederland.


Neem contact met ons op

Bekijk onderstaande werkzaamheden