Kitwerk

Het sanitair, kozijnen en andere plekken in je huis hebben natuurlijk een perfecte afwerking nodig. Kozijnen, ramen, muren en vloeren: het moet er allemaal tip-top uitzien. Zowel binnen als buiten moet het er allemaal goed en strak uit zien, waarbij verschillende materialen op elkaar aansluiten en waarbij krimp en uitzet opgevangen moeten worden.

Om je woning of vastgoed allure te geven en in topconditie te houden, doe je natuurlijk een beroep op schildersbedrijf Lensen Schilder & Glasservice. Ook voor uiteenlopende kitwerkzaamheden hebben wij gespecialiseerde kitters in huis. Wij voeren zowel nieuwbouw- als onderhoudswerk uit.

Voor een sterk staaltje strak en keurig kitwerk hebben wij kitters in huis. Zij weten welke kit bij welke toepassing hoort. Denk aan:

  • sanitair kitwerk, voor natte ruimtes.
  • ramen kitten, onze glaszetters kitten ook het glas netjes af
  • dilatatievoegen kitten, voor muren en vloeren.
  • overige uitzetvoegen, waarbij verschillende materialen op elkaar aansluiten en waarbij krimp en uitzet opgevangen moeten worden.

Werkgebied

Het werkgebied van Lensen Schilder & Glasservice bevindt zich voornamelijk in de driehoek Steenwijk, Hoogeveen, Zwolle en omstreken. Projectmatig werken we in Midden- en Noord-Nederland.


Neem contact met ons op

Bekijk onderstaande werkzaamheden