Onderhoud

Onderhoudsprojecten of onderhoud aan eigen woning kun je volledig uitbesteden aan Lensen Schilder & Glasservice. Ook diverse bouwkundige werkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd. Hiervoor werken wij samen met speciaal door ons geselecteerde onderaannemers. Daarnaast hebben wij zelf de nodige specialisten in huis. Op deze manier heb je te maken met één aanspreekpunt wat de kwaliteit ten goede komt.

Onderhoudsprojecten worden met name uitgevoerd voor woningcoörporaties, verenigingen van eigenaren (VVE's), overheidsinstellingen en vastgoedbeheerders. Als particulier woning eigenaar is het ook belangrijk de woning na het schilderen goed te onderhouden. Wij kunnen hiervoor een onderhoud en/of controlebeurten schema overleggen. Zo worden alleen de noodzakelijk onderdelen van de woning geschilderd en blijft de woning langer in goede conditie.

Werkgebied

Het werkgebied van Lensen Schilder & Glasservice bevindt zich voornamelijk in de driehoek Steenwijk, Hoogeveen, Zwolle en omstreken. Projectmatig werken we in Midden- en Noord-Nederland.


Neem contact met ons op

Bekijk onderstaande werkzaamheden