Behanger Meppel

Behangers in Meppel nodig? Lensen Schilder & Glasservice is actief als kitter, schilder, glaszetter, behanger en soms ook als aannemer van nieuwbouw-, verbouw- of renovatieprojecten in Meppel. Bij ons bent u verzekerd van het beste eindresultaat, met garantie.

Behangers in

Behangers in Meppel en omstreken

Wij werken met een team van specialisten en dat onderscheidt ons van veel andere schilderbedrijven. Wij beschikken over diverse medewerkers die gespecialiseerd zijn op een bepaald gebied, zoals binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, constructieschilderwerk, spuitwerk op locatie, houtrotreparatie, beglazing en wandafwerking.

Voor ons schilderwerk gebruiken wij de beste kwaliteit verf en materialen. Uw woning of gebouw krijgt een verzorgde uitstraling, waarbij deze jarenlang beschermd wordt tegen onder andere weersinvloeden.

Goed eindresultaat en beheersbare kosten

Voor schilderwerk, beglazing, kitwerk en behang geldt dat een goed eindresultaat en beheersbare kosten het allerbelangrijkste zijn. Wanneer u in Meppel kiest voor schildersbedrijf Lensen Schilder & Glasservice, kiest u voor perfectie!. Allereerst brengen wij offertes uit die helder zijn, zonder onduidelijke constructies of tarieven. Wij maken duidelijke afspraken die worden nagekomen en bieden een uitstekende garantie en oplossing bij geschillen. Onze vakmensen beschikken over alle benodigde diploma's zodat u altijd kunt vertrouwen op een uitstekend eindresultaat.

Waarom Lensen Schilder & Glasservice?

  • Heldere offertes en duidelijke afspraken
  • Een team van specialisten op elk vakgebied
  • Uitstekende garantie en oplossing bij geschillen
  • Voordelig onderhoudsplan
  • Werkzaam als behangers in Meppel en omstreken