Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk omvat al het schilderwerk dat binnen plaats vindt, zoals het schilderen, sausen en verven van muren, kozijnen, plafonds, vloeren en trappen. Als je voor het binnenschilderwerk voor Lensen kiest, dan kies je voor een specialist met meer dan 20 jaar ervaring. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven, aannemers, woningcoöperaties en overheden.

Bescherm uw materialen met goed schilderwerk

Naast een decorerende functie, heeft schilderwerk voor binnen ook een beschermende functie. Dankzij een verflaag worden materialen namelijk beschermd tegen vocht, slijtage en schimmels. Het wordt vaak onderschat hoeveel vocht er binnenshuis aanwezig is en van invloed is op muren en andere materialen. Door bijvoorbeeld koken, condens vanwege koude ramen en muren, gebruik van de douche of van de verwarming ontstaat waterdamp. Dankzij een beschermende verflaag trekt deze damp niet in het materiaal.

Kosten van een binnenschilder

De kosten van een binnenschilder varieren per project of op basis van een onderhoudsplan. Lensen Schilder & Glasservice maakt heldere offertes zonder ingewikkelde specificaties en cijfers. U geeft precies aan wat er moet gebeuren en onze binnenschilder zorgt vervolgens voor een heldere offerte zonder verborgen letters. Omdat wij vooraf duidelijke afspraken maken weet iedereen tijdens de schilderklus waar hij aan toe is. Daarnaast geven wij een uitstekende garantie. Een garantie waar u op kunt vertrouwen en dat is mogelijk bij ons omdat we de beste kwaliteit leveren.

Misschien wist u dit nog niet, maar het binnenschilderwerk is als sinds 2009 ingedeeld in het lage btw tarief van 6%. Vooral voor de particuliere klanten is dit een forse besparing omdat de binnenschilder niet 21% btw rekent, maar slechts 6% op de factuur. Daarnaast zijn onze tarieven sowieso al scherp geprijst. We zouden bijna kunnen zeggen: voordeliger kan bijna niet. 

Werkwijze van Lensen Schilders & Glasservice

Bij binnenschilderwerk gaan wij gestructureerd te werk. De te schilderen ondergrond  gaan wij ontvetten en schuren. Dan kan er geschilderd worden. Daarvoor gebruiken wij topkwaliteit acrylverf. Als de schilders klaar zijn wordt alles opgeruimd en laten wij uw ruimte weer netjes achter. 

Naast het schilderen met kwasten en rollers kunnen wij ook spuitwerk op locatie verzorgen.

Het werkgebied van de binnenschilder

Het werkgebied van onze binnenschilders bevinden zich voornamelijk in de driehoek Steenwijk, Hoogeveen, Zwolle en omstreken. Projectmatig werken ze ook in Midden- en Noord-Nederland. Er wordt een goed voorbereid werkschema gehanteerd zodat de binnenschilder ruim te tijd kan nemen om kwaliteit te leveren. 

Offerte binnenschilder aanvragen

De binnenschilder van Lensen Schilder & Glasservice maakt graag een offerte op maat voor u klaar. Neem contact met ons op door op onderstaande rode knop te klikken. U vult vervolgens uw contactgegevens in en omschrijft zo goed mogelijk wat voor binnenschilderwerk er gedaan moet worden (om hoeveel vierkante meter gaat het bijvoorbeeld en wat is de huidige staat van het te schilderen object). Eén van onze binnenschilders zal dan een heldere offerte voor u opstellen.

Daarom kiest u voor het schilderwerk van Lensen Schilder & Glasservice

  • Heldere offertes
  • Duidelijke afspraken
  • Binnenschilder met alle benodigde vakdiploma's
  • Uitstekende garantie
  • Een oplossing bij geschillen
  • Zowel schilderen, verven, sausen en spuitwerk;

Neem contact met ons op

Bekijk onderstaande werkzaamheden