Wanden en plafonds laten schilderen

Wilt u wanden en/of plafonds laten schilderen? De ervaren en vakkundige schilders van Lensen Schilder & Glasservice staan graag voor u klaar om deze schilderklus te klaren. Schilderen (of sauzen) van plafonds is over het algemeen een zware klus als u dit zelf zou gaan doen. U moet namelijk boven uw hoofd werken. Gelukkig zijn onze schilders hierin getraind en het resultaat is keer op keer weer uitstekend (zie onderstaande foto’s al referentie van verschillende schilderklussen van wanden en plafonds).

Uw wand en plafond in elke kleur mogelijk

Wanden en plafonds kunnen in elke gewenste kleur worden gesaust. Ook gespackte muren of plafonds kunnen worden gesaust. Wij gebruiken hiervoor hoogwaardige latex, geschikt voor de betreffende ondergrond. Een beschadiging of vocht aan muur of plafond? Dan herstellen wij dit voordat wij gaan sausen.

Kosten voor het laten schilderen van wanden en plafonds

De kosten voor het laten schilderen van wanden en plafonds variëren per project of op basis van een onderhoudsplan. Lensen Schilder & Glasservice maakt heldere offertes zonder ingewikkelde specificaties en cijfers. U geeft precies aan wat er moet gebeuren en onze schilder zorgt vervolgens voor een heldere offerte zonder verborgen letters. Omdat wij vooraf duidelijke afspraken maken weet iedereen tijdens de uitvoering waar hij aan toe is. Daarnaast geven wij een uitstekende garantie. Een garantie waar u op kunt vertrouwen en dat is mogelijk bij ons omdat we de beste kwaliteit leveren.

Offerte wanden en plafonds schilderen

Lensen Schilder & Glasservice maakt graag een offerte voor het laten schilderen van de wanden en/of plafond. Neem contact met ons op door op onderstaande rode knop te klikken. U vult vervolgens uw contactgegevens in en omschrijft zo goed mogelijk wat er gedaan moet worden (om hoeveel vierkante meter gaat het bijvoorbeeld en wat is de huidige staat van het te schilderen object). Eén van onze specialisten zal dan een heldere offerte voor u opstellen.

Daarom kiest u voor het schilderwerk van Lensen Schilder & Glasservice

  • Heldere offertes
  • Duidelijke afspraken
  • Schilders met alle benodigde vakdiploma's
  • Uitstekende garantie
  • Zowel schilderen, verven, sausen en spuitwerk
Neem contact met ons op
  • Uitvoering: 31-10-2017

Bekijk meer foto's van "Wanden en plafonds"

Klik op onderstaande foto voor een vergroting