Kitter Oosterboer

Een professionele Kitter in Oosterboer nodig? Wie een schilder, glaszetter of behanger zoekt in de omgeving van Oosterboer, heeft in Lensen Schilder & Glasservice een perfecte partner. Wij leveren kwalitatief goed kitwerk voor een betaalbare prijs en gebruiken altijd de beste materialen.

Kitter in Oosterboer

Kitter in Oosterboer en omstreken

Onze medewerkers zijn naast het kitwerk gespecialiseerd in schilderen, spuitwerk, houtrotherstel en behangen. Voor onze kitwerkzaamheden gebruiken wij alleen de beste de beste materialen waardoor elk te kitten rand of kitvoeg er prefect uitziet. Uw woning of gebouw krijgt een verzorgde uitstraling, waarbij jarenlang een optimale bescherming is gegarandeerd.

Wij werken al jaren voor particulieren, aannemers, woningcorporaties, bedrijven en instellingen in Oosterboer en omgeving. Daarbij verzorgen wij:

Professionele kitters in gemeente Meppel

Als u een kitter zoekt in Oosterboer en omstreken (gemeente Meppel) dan kiest met Lensen Schilder & Glasservice voor zekerheid. Allereerst brengen wij offertes uit die kristalhelder zijn, zonder onduidelijke constructies of tarieven. Wij maken duidelijke afspraken, bieden een uitstekende garantie en een goede oplossing bij geschillen. Onze vakmensen beschikken over alle benodigde VCA-diploma's zodat u altijd kunt vertrouwen op een perfect eindresultaat.
Offerte Kitter Oosterboer

Wil u graag een offerte aanvragen voor een klus in Oosterboer of omgeving? Vraag direct online en vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bespaar tot wel 35% op onderhoudskosten en kitwerk

Onderhoud van kitwerk kan een kostbare aangelegenheid zijn. Met het economisch onderhoudsplan van Lensen Schilder & Glasservice is een besparing tot 35% mogelijk. In een economisch onderhoudsplan worden alleen de delen aangepakt die aandacht behoeven. De kosten per onderhoudsbeurt zijn zo veel lager dan bij conventioneel onderhoud.

Waarom Lensen Schilder & Glasservice?

  • Heldere offertes en duidelijke afspraken
  • Een team van specialisten op elk vakgebied
  • Uitstekende garantie en oplossing bij geschillen
  • Voordelig onderhoudsplan
  • Werkzaam als kitter in Oosterboer en omstreken

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u mogelijk een klus voor ons in Oosterboer of omgeving? Vraag direct meer informatie of een offerte aan. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.