HR++ glas Nijeveense-Bovenboer

Leverancier voor HR++ glas in Nijeveense-Bovenboer nodig? Maak dan kennis met ons bedrijf. Het specialisten van Lensen Schilder en Glasservice is dagelijks bezig met het plaatsen van nieuwe beglazing in zowel nieuwbouw als bestaande woningen en gebouwen.

HR++ glas (isolatieglas)

HR++ glas wordt gezien als een perfect isolatieglas waarmee u voordeliger uit bent als u de jaarrekening van de energieleverancier ontvangt. Wij komen de beglazing voor u opmeten, plaatsen en afwerken zodat u er verder geen omkijken naar hebt. Eén van onze specialisten komt graag langs in Nijeveense-Bovenboer om de berekeningen te doen zodat u een offerte op maat van ons kunt ontvangen.

HR++ glas in Nijeveense-Bovenboer

HR++ glas in Nijeveense-Bovenboer en omstreken

Ons team is naast het plaatsen van HR++ glas en andere beglazing ook gespecialiseerd in schilderen, spuitwerk, houtrotherstel en kitwerk. Voor elk type werk gebruiken wij alleen de beste materialen waardoor elk project er perfect en strak uitziet. Uw woning of gebouw krijgt een verzorgde uitstraling, waarbij jarenlang een optimale bescherming is gegarandeerd.

Wij werken al jaren voor particulieren, aannemers, woningcorporaties, bedrijven en instellingen in Nijeveense-Bovenboer en omgeving. Daarbij verzorgen wij:
Offerte HR++ glas Nijeveense-Bovenboer

Wil u graag een offerte aanvragen voor een klus in Nijeveense-Bovenboer of omgeving? Vraag direct online en vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Professionele glaszetters in gemeente Meppel

Als u een glaszetter zoekt voor het plaatsen van HR++ glas in Nijeveense-Bovenboer en omstreken (gemeente Meppel) dan kiest met Lensen Schilder & Glasservice voor zekerheid.

Allereerst brengen wij offertes uit die kristalhelder zijn, zonder onduidelijke constructies of tarieven. Wij maken duidelijke afspraken, bieden een uitstekende garantie en een goede oplossing bij geschillen. Onze vakmensen beschikken over alle benodigde VCA-diploma's zodat u altijd kunt vertrouwen op een perfect eindresultaat.

Waarom Lensen Schilder & Glasservice?

  • Heldere offertes en duidelijke afspraken
  • Een team van specialisten op elk vakgebied
  • Uitstekende garantie en oplossing bij geschillen
  • Voordelig onderhoudsplan
  • Werkzaam als hr++ glas in Nijeveense-Bovenboer en omstreken

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u mogelijk een klus voor ons in Nijeveense-Bovenboer of omgeving? Vraag direct meer informatie of een offerte aan. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.