Schilder Engeland

Een professionele Schilder in Engeland nodig? Wie een schilder, glaszetter of behanger zoekt in de omgeving van Engeland, heeft in Lensen Schilder & Glasservice een perfecte partner. Wij leveren kwalitatief goed schilderwerk voor een betaalbare prijs.

Schilder in Engeland

Schilder in Engeland en omstreken

Onze medewerkers zijn naast al het schilderwerk gespecialiseerd in spuitwerk, houtrotherstel, kitten en behangen. Voor ons schilderwerk gebruiken wij alleen de beste verf en de beste materialen. Uw woning of gebouw krijgt een verzorgde uitstraling, waarbij jarenlang een optimale bescherming is gegarandeerd.

Wij werken al jaren voor particulieren, aannemers, woningcorporaties, bedrijven en instellingen in Engeland en omgeving. Daarbij verzorgen wij:

Schildersbedrijf in gemeente Dalfsen

Als u een schilder zoekt in Engeland en omstreken (gemeente Dalfsen) dan kiest met Lensen Schilder & Glasservice voor zekerheid. Allereerst brengen wij offertes uit die kristalhelder zijn, zonder onduidelijke constructies of tarieven. Wij maken duidelijke afspraken, bieden een uitstekende garantie en een goede oplossing bij geschillen. Onze vakmensen beschikken over alle benodigde VCA-diploma's zodat u altijd kunt vertrouwen op een perfect eindresultaat.
Offerte Schilder Engeland

Wil u graag een offerte aanvragen voor een klus in Engeland of omgeving? Vraag direct online en vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bespaar tot wel 35% op onderhoudskosten

Onderhoud van schilderwerk kan een kostbare aangelegenheid zijn. Met het economisch onderhoudsplan van Lensen Schilder & Glasservice is een besparing tot 35% mogelijk. Normaal wordt een woning of bedrijfspand om de 6 jaar volledig geschilderd. Waarom een woning in z'n geheel schilderen, terwijl bijvoorbeeld alleen de zuidkant gebreken vertoont? Met het economisch onderhoudsplan worden alleen de delen aangepakt die aandacht behoeven. De kosten per onderhoudsbeurt zijn zo veel lager dan bij conventioneel onderhoud.

Waarom Lensen Schilder & Glasservice?

  • Heldere offertes en duidelijke afspraken
  • Een team van specialisten op elk vakgebied
  • Uitstekende garantie en oplossing bij geschillen
  • Voordelig onderhoudsplan
  • Werkzaam als schilder in Engeland en omstreken

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u mogelijk een klus voor ons in Engeland of omgeving? Vraag direct meer informatie of een offerte aan. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.